avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită executare cec
Discuție deschisă în Executare silită

executare cec

buna ziua,
ce pot sa fac daca mi s-a refuzat un cec si firma respectiva nu mai are niciun bun , am inteles ca firma nu mai are nici activitate si ca probabil va fi declarat falimentul.ce pot sa fac in acest caz? multumesc
Cel mai recent răspuns: alynabica , utilizator 12:55, 22 Aprilie 2009
Daca firma debitoare este in faliment ar trebui sa va citeze lichidatorul sa va inscrieti la masa credala dar mai indicat ar fi sa depuneti o plangere penala impotriva celui care a semnat CEC -ul.
si daca depun plangere penalace i se intampla? e obligat sa-mi dea banii saui doar e arestat?iar in cazul lichidatorului ce pot sa fac , ma inscriu dar daca nu mai are bunuri ce mi se da sau pot sa recuperez ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin care nu sunt avalizate sfat sfat ce se poate intampla daca am un bilet la ordin semnat dar nu avalizat, iar societatea emitenta a intrat in faliment? nu are nici o valoare? era mai bine daca ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)