avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare cec
Discuție deschisă în Executare silită

executare cec

buna ziua,
ce pot sa fac daca mi s-a refuzat un cec si firma respectiva nu mai are niciun bun , am inteles ca firma nu mai are nici activitate si ca probabil va fi declarat falimentul.ce pot sa fac in acest caz? multumesc
Cel mai recent răspuns: alynabica , utilizator 12:55, 22 Aprilie 2009
Daca firma debitoare este in faliment ar trebui sa va citeze lichidatorul sa va inscrieti la masa credala dar mai indicat ar fi sa depuneti o plangere penala impotriva celui care a semnat CEC -ul.
si daca depun plangere penalace i se intampla? e obligat sa-mi dea banii saui doar e arestat?iar in cazul lichidatorului ce pot sa fac , ma inscriu dar daca nu mai are bunuri ce mi se da sau pot sa recuperez ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin care nu sunt avalizate sfat sfat ce se poate intampla daca am un bilet la ordin semnat dar nu avalizat, iar societatea emitenta a intrat in faliment? nu are nici o valoare? era mai bine daca ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)