avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Informații despre bãrbatul pakistanez in cultura ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Informații despre bãrbatul pakistanez in cultura si religia lor

As dori sa stiu daca in Pakistan e legal sa ai mai multe sotii?cat de stricti sunt in căsătorie?si care ar fi riscurile unei casatorii acolo?
Sunt intr-o relație cu un pakistanez stabilit la Londra si am inceput sa ne facem planuri de căsătorie,insa am fost speriata din multe părți k sunt fanatici,ca daca merg acolo nu ma pot întoarce ușor,etc.ce informații imi puteți da?mai ales fetele căsătorie cu pakistanezi.multumesc
Cel mai recent răspuns: Dondonika , utilizator 10:12, 25 Februarie 2014
S-a mai dezbatut subiectul pe forum:
www.avocatnet.ro/content/for...

Ar mai fi cateva pe care nu e rau sa le cititi, va pun inca un link (e vorba de casatoria cu un cetatean musulman):
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca folositi functia Cautare in forum (in dreapta, sus) cu criterii casatorie musulman puteti citi opinii diverse legate de subiect. Informatii de la fete casatorite cu pakistanezi cred ca veti gasi pe alte forumuri, nu la noi.

Parerea mea este ca ar fi bine sa faceti (cel putin) o vizita mai indelungata la el acasa inainte de a face pasul si sa luati hotararea nu doar cu inima :) Informati-va temeinic.
multumesc frumos pentru informatii si sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare subiect TIBOR 3 TIBOR 3 Nu e posibil de a face o cautare asupra unui subiect care are mai multe posturi. As vrea sa caut despre \\"pensionare anticipata\\"; am gasit ultimele ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Ajutor...situatie grava ContSters98812 ContSters98812 sunt aura si am o prb f grava.viitorul meu sot e din pakistan si are acte de casatorie cu o europeanca.sunt separati si el vrea sa div pentru a se casatori cu ... (vezi toată discuția)