avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ajutor...situatie grava
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ajutor...situatie grava

sunt aura si am o prb f grava.viitorul meu sot e din pakistan si are acte de casatorie cu o europeanca.sunt separati si el vrea sa div pentru a se casatori cu mine.de curand a fost controlat de documente si l-au arestat spunindu-i ca acea casatorie nefiind valabila(sotia a spus ca nu locuiesc impreuna)ce se va intampla cu el?il vor trimite inapoi in tara lui dupa 5 ani de sedere in cipru?va rog am nevoie de sfatu d-voastra.sunt foarte nelinistita.
Cel mai recent răspuns: traff , utilizator 12:08, 30 August 2009
care sunt exact motivele pentru care l-au arestat? nu cred ca l-au arestat, dupa cate inteleg eu, doar ca nu a locuit impreuna cu (sotia) lui, in ce tara l-au arestat?
Cereti sfaturi pe un forum romanesc despre legile Ciprului ?
www.avocatnet.ro/content/for...
Unele persoane chiar nu vor sa deschida ochii .
Don Juan de Pakistan incercat sa-si asigure acte valide UE casatorindu-se cu o europeanca , persoana a realizat lucrul acesta si a reclamat situatia autoritatilor .Ce face personajul nostru ? Gaseste una romanca naiva ( cel putin :slap: ) careia ii jura amor etern cu conditia sa-l insoteasca in Pakistan pentru casatorie .Ce va urma :(( ?
Dati-va un pas inapoi si analizati corect situatia in care va aflati.Urmati sfaturile primite pe celalalt topic . Chiar daca situatia Nu este cum am inteles-o mai bine sa va asigurati decat sa va para rau .
Cititi si asta :
www.avocatnet.ro/content/for...
au spus ca este falsa casatoria lui cu acea doamna din latvia.
Are dreptate traff. Pe celalalt topic ati primit multe sfaturi utile. In acel topic sustineti citez: "Nu s-a impacat niciodata cu locul in care s-a nascut. Eu, personal, intentionez sa ma convertesc la islam, nu vad nimic rau in asta atata timp cat crezi sincer in ceea ce el reprezinta. In definitiv, credinta nu tine neaparat de religie." si "am mentionat doar aspectul legat de studii pentru a intelege ca nu este vorba de o persoana profund religioasa si care a avut deschidere catre lumea civilizata.".
Daca asa stau lucrurile nu inteleg motivul pentru care Dvs. doriti sa va convertiti la islam. El, fiind o persoana cu vederi europene care doreste o casatorie in Europa ar putea sa imbratiseze religia Dvs. Vad ca in fotografie aveti o rochita sau bluza foarte draguta. Nu uitati ca in momentul in care veti deveni o sotie convertita la islam nu numai ca nu veti mai putea purta acest tip de garderoba (va trebui sa o inlocuiti ce cea admisa de religia al carei adept veti deveni). VETI FI PENTRU TOATA VIATA A 2-A SOTIE. Asta inseamna nu numai ca prima sotie va avea cele mai multe drepturi. Inclusiv dreptul la dragostea si timpul sotului Dvs. Ea va fi pe toata durata casatoriei pe locul intai. Nu stiu daca realizati ce inseamna acest amanunt. Ascultati sfaturile celor ce doresc sa va ajute.
Succes.
@aura34 : vad ca va este frica sa nu tociti tastatura daca d-ati mai multe amanunte asa ca nu inteleg de fapt ce vreti de fapt .Toata atitudinea dumneavostra indica faptul ca nu cautati informatii care sa va ajute in limpezirea situatiei ci doar aprobarea actiunilor pe care deja v-ati hotarat sa le efectuati.
Cine "au spus " ca este falsa casatoria cu lituanianca ?
@mobexport : sunt persoane diferite se observa si din exprimare :)) (aura34 vs mihaelaak)
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2009
traff, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu musulman ContSters98812 ContSters98812 buna ziua.sunt aura si sunt f noua in forum aici.am o mare prb si as avea nevoie de ajutorul d-voastra.sunt pe cale sa ma casatoresc cu un musulman ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un ceatatean pakistanez Gabriela Rafaela Gabriela Rafaela Buna ziua! Prietenul meu este din Pakistan si as dori sa stiu daca oficiem casatoria aici, in romania, la primarie, este recunoscuta in Pakistan sau in SUA ... (vezi toată discuția)
Despre pakistan. ContSters98812 ContSters98812 dak se poate as dori sa stiu tot ce se poate despre pakistan.religie,casatorie....etc (vezi toată discuția)