avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar neachitat, salariul incasat in contul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar neachitat, salariul incasat in contul sotiei. Mai poate fi executat silit?

un navigator face un imprumut bancar.dupa ce obtine suma, roaga firma angajatoare cu sediul in strainatate sa ii vireze banii in contul sotiei.( care nu a semnat ptr acel imprumut).nu are bunuri mobile sau imobile pe numele sau.cum recupereaza banca banii in acest caz?
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 15:45, 28 Februarie 2014
exista extrasul de cont al sotiei cu sumele exacte virate de firma angajatoare a sotului, bani care conform extrasului de cont reprezinta salariu ptr luna X ptr sot si nu ptr sotie.binenteles ca au fost rulati din anul 2012 si pana in prezent si ca acei bani nu stau in cont ci sunt scosi imediat.poate avea in acest caz sotia calitate de tert poprit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere partajarea unui cont bancar ? desirelia75 desirelia75 am un debitor si sotia acestuia.am o hotarare definitiva si irevocabila in care debitorul e obligat la plata unei pensii de intretinere.debitorul a solicitat ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu banca floare de gheata floare de gheata Buna ziua, Daca a fost instituita poprire de catre creditor asupra drepturilor salariale la angajator si a instituit poprire si la banca unde se vireaza ... (vezi toată discuția)
Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)