Poate ma sfatuieste cineva cum sa procedez cu privire la faptul ca asociatia de proprietari refuza sa primeasca contestatiile la listele de cheltuieli lunare. Initial nu le-a mai primit la prezentarea mea la sediu, iar acum de cateva luni nu mai primeste nici contestatiile trimise prin posta cu confirmare de primire. Ce se poate face in acest caz, atat pentru trecut, cat si pentru viitor??
Inteleg explicit ca nu pot primi raspuns la intrebarea mea initiala. Ca fapt divers precizez ca de 5 ani ma judec cu asociatia pentru caldura de pe proprietatea comuna. De 3 ani am alt proces privind cota parte indiviza si altele. Instanta cere de fiecare contestatiile lunare facuta in termen de 10 zile. Acum este clar??? Si asociatia nu vrea sa le mai primeasca stiind acest lucru. Instanta de judecata este cea mai lunga si greoaie solutie.
Cota indiviza
mihaialbert
Am un spatiu comercial la parterul unui bloc. Cei din asociatia de propietari m-au trecut la intretinere cu jumatate din salariul femeii de servici( desi ... (vezi toată discuția)