avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Articol angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Articol angajare

sotul meu a fost anagajat la o societate pe o perioada determinata de 1 (una) luna conf. cu art. 83 lit. h, codul muncii.din cate am vazut eu, acest articol prevede cazurile de incheiere a CIM.as vrea sa-mi spuneti,va rog, daca acest lucru inseamna ca ,dupa trecerea termenului respectiv (o luna) i se va incheia contractul respectiv.va multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:41, 25 Februarie 2014
Incetarea c.i.m. incheiat pe durata determinata la expirarea duratei pentru care a fost incheiat are ca temei legal art.56 alin.1 lit.i C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana pentru acordarea ajutorului de somaj Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara? Conform carui articol din Codul Muncii poate fi angajata o persoana cu contract pentru perioada determinata in vederea primirii ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca pe perioada determinata delia2007 delia2007 Buna ziua. Am un contract de munca incheiat pe perioada determinata , mai exact expira la data de 15.09.2016. Dar in Revisal nu am gasit articolul 83 lit b , ... (vezi toată discuția)
Revisal - art. pentru perioada determinata dan197 dan197 Buna ziua. Incepand cu data de astazi 01.04.2014 inceteaza contractul de munca al unui salariat cu art . 83 lit. b din Codul Muncii, deoarece contractul a ... (vezi toată discuția)