avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de risc pentru alaptare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de risc pentru alaptare

Buna ziua,

Am auzit de curand faptul ca o salariata poate obtine concediul de risc pentru alaptare dupa efectuarea concediului pre si postnatal care insumeaza 126 de zile. Acest tip de concediu de risc pentru alaptare se acorda pe maxim 120 de zile numai daca angajata se intoarce la serviciu fara sa solicite CCC (de 1 an sau 2 ani) si indemnizatia aferenta?

Multumesc!
Bună, revin la acest topic.
La finele concediului de risc se poate intra in concediu crestere copil?
Si concediu postnatal ?
Clarific.
La finele concediului postnatal ,accesand concediul de risc pentru alaptare de durata 120 zile, la finele acestui concediu de risc se mai poate accesa concediu crestere copil ?


Cornel Vasile a scris:

Si concediu postnatal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal flor78 flor78 Daca am fodt in concediu de cresterea si ingrijirea copilului din septembrie 2007 pana pe 24 aprilie 2008, iar din 25.04 am inceput serviciu pot sa mi iau ... (vezi toată discuția)
Program de munca liliastati liliastati Buna ziua, as vrea sa stiu daca ma intorc din concediu maternal mai repede la munca, programul de munca va fi de 8 ore conform contractului de munca sau ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei dupa reintoarcerea din concediul pentru cresterea copilului Kanebo Kanebo Pot beneficia de drepturi referitoare la program mai scurt pentru o perioada la intoarcerea din concediul de crestere copil cu varsta de pana la 1 an ? Pentru ... (vezi toată discuția)