avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG fara studii juridice
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG fara studii juridice

Bună!
La admiterea pentru ªcoala Naţională de Grefieri pot participa şi persoane cu studii superioare în alt domeniu decât cel juridic?
Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 12:51, 27 Februarie 2014
La concursul de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri au dreptul să participe persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii:
- au cetăţenie română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu;
- nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal şi se bucură de o bună reputaţie;
- cunosc limba română;
- sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcţiei;
- au studii superioare juridice ori studii medii sau alte studii superioare, după caz.

[ link extern ]
au dreptul.... dar trebuie luat in calcul si faptul ca de ceva timp SNG nu a mai organizat cursuri pt. acestea. deocamdata, daca iti doresti cu adevarate sa lucrezi in acest domeniu, nu iti ramane decat sa urmaresti posturile scoase la concurs de CA pentru studii medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare post grefier ana978 ana978 Pentru a participa la concursul de ocupare a unui un post de grefier este suficient sa ai studii superioare(drept) ,sau trebuie absolvita si Scoala Nationala ... (vezi toată discuția)
Inscriere sng - conditii de studii maryafota maryafota As vrea sa stiu daca pot sa ma inscris la Scoala Nationala de Grefieri, in conditiile in care eu am facut Facultatea de Drept dar am terminat pe specializarea ... (vezi toată discuția)
Participare la sng cu studii superioare de alta specialitate Tatiana85 Tatiana85 Buna sunt si eu o aspiranta la SNG si as vrea sa aflu daca ma pot inscrie la sng , neavand studi superioare juridice , fiind o absolventa a fcultatii de ... (vezi toată discuția)