avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere cu permisul suspendat

Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire.Pe 31 decembrie 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru depasirea vitezei pe 90 zileX-(.Am facut contestatie si mi sa eliberat certificat de grefa.Intr-un cat nu am avut timp sa imi ridic permisul.in luna februarie,am circulat cu masina oprindu-ma un echipaj de POLITIE(precizez ca masina era a lui un nepot din luna ianuarie mi-a imprumutat)nu mam uitat la actele masinii,numerele GERMANE erau expirate de 3 zile#-o.Nu am mai avut nici o abatere de penal,am mers la politie am recunoscut neuitandu-ma la actele masinii,am dat declaratie,am adaugat si CERTIFICATUL DE GREFA.
Eu avand doar cartea mare a masinii si asigurarea,talonul fiind la nepot(este plecat din tara).mai mentionez odata ca sunt la prima abatere penala si am recunoscut ca am gresit...
VA ROG SA MA AJUTA-TI MULT.
CE SE POATE INTAMPLA:-/:-/:((
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2014
laura123333, utilizator
Cel mai recent răspuns: laura31221 , utilizator 14:36, 12 Aprilie 2014
va multumesc pt raspuns mi sa spus ca mi-a pus art;334 numai pentru numere expirate din noul cod penal pt ca am depus la dosar certificatul de grefa se poate sa ma fi mintit? am inteles ca dupa noul cod pot sa ma duc sa verific ce acte sa depus la dosar?
CU STIMA VA MULTUMESC!!!1
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2014
laura123333, utilizator
Da, mergeti sa vedeti dosarul.
va multumesc
buna ziua in legatura cu cazul meu.Am fost sunata de catre pol.ma antrebat de cartea mica a masini am spus ca eu nu o am la mine este la nepotul fiind proprietarul masini.el este plecat din tara din luna ianuarie dar nu stiu pe unde,se poate sa nu se finalizeze dosarul din aceeasta cauza?de ex,daca nepotul vine peste 2 ani ce se poate intampla?am numai cartea mare a masini pe care am tradus-o si le-am lasat la politie.ce pot face an cazul aceesta?va multumesc
Exista riscul ca solutionarea dosarului sa fie tergiversata daca nu le puneti la dispozitie documentele solicitate.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere Monica@yahoo Monica@yahoo Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)
Buna - numere expirate, permis retinut tigan2016 tigan2016 as dori un raspuns va rog sa ma ajutati in data de 22 11 2016 am fost oprita cu masina de un organ de politie si mi-a spus ca numere sunt ... (vezi toată discuția)