avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

pot face recurs la
Solutia pe scurt: În baza art. 278 ind.1 alin.8 lit. „a” Cpp respinge ca tardivă plângerea formulată de petentul BDL, în contradictoriu cu intimatul IMM, împotriva soluţiei dispuse de către Parchetul de pe lângă Judecătoria in dosarul numărul 204/P/2013. În baza art.192 alin.2 C.p.p. obligă petentul la plata sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţata în şedinţa publică, astăzi, 24.02.2014.
Document: Hotarâre 192/2014 24.02.2014
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 00:20, 27 Februarie 2014
am inteles perfect..deci eu am contestat hotararea procurorului imediat ce am primit plicul acasa iar apoi am transmi catre ICCJ apoi parchetul a trimis dosarul in judecata asta in decurs de 15 zile sau intamplat...ma gandesc ca poate judecatorul nu a observat stampilele de pe plicurile de la posta romana care contineau data de expeditie si sosire cat si continutul lor..le.am depus si in original...as avea ceva de pierdut daca as face recurs as inrautatii situatia?
Nu, in nici un caz pe recurs nu se inrautateste situatia de la fond. In cel mai rau caz veti avea de platit cheltuieli de judecata in favoarea partii potrivnice.
ar putea sa imi ceara despagubiri?
nu cunosc detaliile pricinii dumneavoastra stimata doamna/domn. Astfel ca, nu ma pot pronunta in acest sens. O seara frumoasa
k,multumesc frumos,o seara cat mai placuta in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia tribunalului- continuarea judecatii. suparattul suparattul La judecatorie,instanta de fond respinge ca nefondata plangerea impotriva ordonantei procurorului de NUP (s-a apreciat ca nu s-a depus plangere prealabila in ... (vezi toată discuția)
Recurs art.278 ind.1 c.p.p 2kappa 2kappa Se poate face recurs daca la judecatorie avem definitiv? plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată ... (vezi toată discuția)
Citat ca intimat spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Anul trecut pre vremea asta mi sa facut o plangere penala nefondata am dat declaratie mi sa zis c voi primi NUP ca faptele nu se confirma si la ... (vezi toată discuția)