avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii care trebuiesc depuse de intreprindere ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii care trebuiesc depuse de intreprindere familiala

Buna seara,
Sotul meu impreuna cu o alta persoana detine o intreprindere familiala. De curand am aflat ca trebuie sa depun declaratia 392B. Pana acum depuneam doar 200 si 204. Mai trebuiesc depuse si alte declaratii in afara celor de mai sus?
Multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: quiras , utilizator 00:16, 27 Februarie 2014
Adresati-va cu o cerere catre administratia fiscala !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii intreprindere familiala sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt declaratiile care se depun in 2015 pt. o intreprindere familiala in sistem real, care in anul precedent au realizat ... (vezi toată discuția)
Contabilitate if fety fety Buna ziua.La o intreprindere familiala unul dintre membri asociati a fost inlocuit in luna august.(cif -ul ramane la fel ) 1. In registru de incasari si plati ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie d 200 georgescug georgescug Sunt practician in insolventa si pana in anul 2012 am avut Cabinet individual de insolventa. Din 2013 am format, impreuna cu o alta persoana, o societate de ... (vezi toată discuția)