avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii intreprindere familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii intreprindere familiala

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt declaratiile care se depun in 2015 pt. o intreprindere familiala in sistem real, care in anul precedent au realizat venituri mai mici de 846 lei/lunar,iar unul din membrii este salariat iar celalalt nu. Va multumesc din suflet pt. ajutorul acordat !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:48, 26 Februarie 2015
Trebuia sa fi depus pana ieri declaratia 392b si mai aveti de depus declaratia 200 pana pe 25 mai.
Va multumesc inca odata.In calculul venitului (pt. a stabili daca trebuie platit CAS ) se iau in cosiderare veniturile incasate minus cheltuielile ?Rezultatul astfel obtinut se imparte la 12 si se compara cu nivelul stabilit 846 (pt. 2015 )?
Da. Ati calculat bine. Aveti in vedere ca in anul cand veti depasi plafonul stabilit de guvern, va trebui sa depuneti declaratia 600 pentru cealalta persoana din asocierea care a constituit intreprinderea familiara si care nu are contract de munca in alta parte.
In ianuarie trebuia sa fi depus si declaratia 223 si pana pe 15 martie 2015 se depune si declaratia 204..
Imi sunteti de mare ajutor. Nu am depus declaraia 223. In ce consta ?
Trebuie depusa D223 daca sunt in sistem real ?Am un chiosc-vanzare cu amanuntul. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la Întreprinderea familiala antonia94 antonia94 Întreprinderea familiala are 2 asociați. Cum se depune declaratia unica.Precizeu ca este infiintata în 2018,cultura cerealelor,are f putina activitate ... (vezi toată discuția)
Declaratii care trebuiesc depuse de intreprindere familiala dgeo dgeo Buna seara, Sotul meu impreuna cu o alta persoana detine o intreprindere familiala. De curand am aflat ca trebuie sa depun declaratia 392B. Pana acum depuneam ... (vezi toată discuția)
Declaratii pt pfa getafolescu getafolescu Am infintat PFA-ul anul trecut in aprilie si am depus formularul 220 pt anul 2011. Nu am avut decat cheltuieli in 2011. Ce trebuie sa fac in anul 2012? (vezi toată discuția)