avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua. Tatal meu a murit in 2005 fiind atunci casatorit cu o alta femeie,aceasta anul trecut a declarat ca tatal meu nu mai are niciun mostenitor iar tot terenul pe care il detinea tata i-a revenit ei. Tinand cont ca aceasta femeie este invarsta nu vreau sa o car prin tribunal, am putea face un contract de donatie sau testamen fara ca aceasta sa poata fi revocat mai tarziu de catre alte persoane? ( ea are inca doua fete care nu sunt facute cu tatal meu)
Cel mai recent răspuns: miji , utilizator 14:26, 27 Februarie 2014
din cate inteleg dvs. deja v-ati inteles cu sotia tatalui dvs. care vrea sa va redea dreptul, faceti acte si nu cred sa aveti probleme cu fiicele dansei.Felicitari ca vreti sa pastrati o relatie prieteneasca cu o femeie in varsta.
Va multumesc.Totusi, m-ar interesa daca exista acest risc pentru ca nu am dezbatut mostenirea in timp de 6 luni de la deces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare ovidiu_puscasu ovidiu_puscasu am un teren mostenit prin actul de vanzare cumparare de la parinti mama fiind decedata tatal fiind vitreg poate sa mil anuleze fara acordul propietarului dak ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters147225 ContSters147225 Am dreptul la mostenire in urma decesului tatalui natural in situatia in care acesta mai are o fiica cu sotia actuala ? Fiica - sora mea vitrega - este ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mostenirea dupa tatal meu yonelluss yonelluss am si eu o problema juridica si nu prea imi permit un avocat si as vrea sa ma lamuriti in legatura cu o problema legata de mostenire in urma decesului tatalui ... (vezi toată discuția)