Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 dianamuresan	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi confirmati daca sunt informata corect cu un rasp la urm intrebari:
1. Trebuie sa imi intocmesc dosarul pt indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
	                    dianamuresan	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi confirmati daca sunt informata corect cu un rasp la urm intrebari:
1. Trebuie sa imi intocmesc dosarul pt indemnizatia de ... (vezi toată discuția)

innaflorina	                   

Buna ziua.Am o nelamurire si eu in legatura cu stimulentul de insertie.Sotul meu lucreaza la o firma si dupa ce am nascut, eu neavand dreptul la indemnizatie ... (vezi toată discuția)
	                    innaflorina	                   

Buna ziua.Am o nelamurire si eu in legatura cu stimulentul de insertie.Sotul meu lucreaza la o firma si dupa ce am nascut, eu neavand dreptul la indemnizatie ... (vezi toată discuția)

ctinescucristina	                   

Daca am optat pentru a sta in CIC 1 an pana in mai 2013, la intoarcerea in societate aceasta mai este obligata sa ma tina cele 6 luni? Care este baza legala? ... (vezi toată discuția)
	                    ctinescucristina	                   

Daca am optat pentru a sta in CIC 1 an pana in mai 2013, la intoarcerea in societate aceasta mai este obligata sa ma tina cele 6 luni? Care este baza legala? ... (vezi toată discuția)