avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru o persoana cu handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru o persoana cu handicap

Buna ziua! As dori sa aflu daca e ceva de facut pentru a beneficia de pensie o persoana cu grad de handicap accentuat,cod handicap:6,cod boala:F20.0 care a implinit varsta de 60 de ani si nu are vechime in munca decat 9 ani. Mentionez ca nu a beneficiat de pensie pe caz de boala.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 00:15, 6 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate nerevizuibila baraviorel baraviorel tatal meu inplineste anul din acesta 60 ani ,din 2003 estela pensie pe caz de boala gradul 3 de invaliditate,la ani acestia are dreptu sa fie pensia ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? DanOltean DanOltean Sunt nascut la 16.12.1964 si am din nastere coxartroza congenitala la piciorul stang. Ma intereseaza cand pot iesi la pensie mentionez faptul ca am lucrat 27 ... (vezi toată discuția)
Pensionar de invaliditate gradul 3; nerevizuibil dani3445 dani3445 Buna,am si eu o intrebare ,va rog,sint pensionar pe caz de boala de 14 ani ,Am 40 de ani,Avind in vedere ca boala pe care o am e netratabila,nu pot sa ma ... (vezi toată discuția)