avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

situatia mea este urmatoarea

am fost dat afara din casa unde am domiciliu de care mama vitrega ,o lunga perioada de timp nu am mai intrat in casa am locuit in alta parte dar acum vreo luna am intrat in casa unde am domicilui si am luat o camera foto si niste poze ( camera foto am luat-o cu acordul unuia dintre frati mei vitregi (care nu are domiciliu acolo dar locueste acolo), el nu era acasa cand am luat a aceasta camera foto dar i-am zis telefonic ca o iau si o s-o aduc peste cateva saptamani , camera foto foto nu este bunul lui propriu si (sincer nici nu stiu al cui este ) banuesc ca este a lui taicamiu care a decedat acum ceva timp

acum mi s-a spus de catre avocatul (mamei vitrege - (care nu locueste in tara ) ca mi s-a facut o plangere penala pentru furt ( al camerei foto si a pozelor )

INTREBAREA MEA ESTE :

-EU DACA NU LOCUESC LA ACEA ADRESA PENTRU CA NU MA LASA FRATELE VITREGI SA INTRU IN APARTAMENT CUM AFLU CAND SUNT CITAT LA POLITIE .

-CE SE INTAMPLA DACA NU MA PREZINT ( nu pentru ca nu vreau, ci pentru ca nu am de unde sa stiu cand primesc citatia )

-CE POT SA PATESC ( poate sa ma aduca cu mandat ) ?

-sau unde sa ma duc sa intreb de aceasta plangere ?
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2014
rotarualin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 27 Februarie 2014
CUM AFLU CAND SUNT CITAT LA POLITIE .



Daca aveti cunostiinta ca impotriva dv exista plangere la politie,care presupune audierea dv,
comunicati oficial unitatii de politie responsabile domiciliului dv din acte adresa unde sa va fie comunicata citatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru furt rotarualin rotarualin situatia mea este urmatoarea am fost dat afara din casa unde am domiciliu de care mama vitrega ,o lunga perioada de timp nu am mai intrat in casa am locuit ... (vezi toată discuția)
Furt ontre soti, incalcarea proprietatii victor_teodorescu victor_teodorescu problema mae e un pic delicata. si anume: sunt casatorit si am fost plcat din tara. cand m-am intors sotia m-a dat afara din casa in care locuiam fara nici o ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil, succesiune nedezbatuta mihaelagalati mihaelagalati Buna ziua.Socrul meu are titlu de proprietate pe locuinta [casa la tara si gradina din curte],este pe numele lui si a sotiei dansului care este decedata de 3 ... (vezi toată discuția)