avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Proiect de lege privind cumulul pensie-salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Proiect de lege privind cumulul pensie-salariu

Avand acum proiectul de lege privind cumulul pensie-salariu si presupunand ca legea ce va urma nu va suferi modificari, va rog sa ma lamuriti daca militarii pensionati beneficiari de PENSIE ANTICIPATA PARTIALA (deci NU la limita de varsta) si angajati la stat, ar putea fi obligati sa aleaga intre pensie si salariu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria2009 , utilizator 19:34, 16 Mai 2009
Ce s-a mai intamplat cu acest proiect? cand intra legea in vigoare? A primit toate avizele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de pensionar si contract de munca intr-o companie de stat(nuclearelecrica) arvat_t arvat_t Am 54 de ani,sunt pensionar militar,pot sa fiu incadrat in munca intr-o societate cu capital de stat,respectiv nuclearelectrica? (vezi toată discuția)
Informatii incadrare pensionari lani lani Va rog sa imi comunicati daca in sistemul bugetar (ex.inspectorat scolar, directie finante, prefecturi) se pot angaja pensionari si care este actul legislativ ... (vezi toată discuția)
Cumulare pensie militar cu salar functionar public ? e posibil ? Igor1987 Igor1987 Spuneti-mi, va rog: Cineva care are pensie militara poate fi angajat ca functionar public (salariat). Are voie sa cumuleze aceste venituri ? Pe baza ... (vezi toată discuția)