ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Puteti sa va incadrati la orice societate doriti daca sunteti pensionar pentru limita de varsta.
....
~ final discuție ~
 Clitan	                   

Buna ziua,
Pentru pensionarii angajati din domeniul privat exista limita de salariu?
Stiu ca pentru pensionarii angajatii in institutiile publice castigul ... (vezi toată discuția)
	                    Clitan	                   

Buna ziua,
Pentru pensionarii angajati din domeniul privat exista limita de salariu?
Stiu ca pentru pensionarii angajatii in institutiile publice castigul ... (vezi toată discuția)

lani	                   

Va rog sa imi comunicati daca in sistemul bugetar (ex.inspectorat scolar, directie finante, prefecturi) se pot angaja pensionari si care este actul legislativ ... (vezi toată discuția)
	                    lani	                   

Va rog sa imi comunicati daca in sistemul bugetar (ex.inspectorat scolar, directie finante, prefecturi) se pot angaja pensionari si care este actul legislativ ... (vezi toată discuția)

luciamanta	                   

Aş dori să aflu dacă un salariat poate cumula pensia cu salariul, în condiţiile legislaţiei actuale. Un salariat care împlineşte limita de vârstă ... (vezi toată discuția)
	                    luciamanta	                   

Aş dori să aflu dacă un salariat poate cumula pensia cu salariul, în condiţiile legislaţiei actuale. Un salariat care împlineşte limita de vârstă ... (vezi toată discuția)