avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Beneficiaza de noul cod penal??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Beneficiaza de noul cod penal??

fratele meu are un mandat de 6 ani din care 3 sunt cu suspendare si 3 pt furt calificat.....a fost judecat si condamnat in lipsa.....a executat deja 3 ani si 2 luni....intrebarea mea este in ce masura poate beneficia de noul cod penal .......multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:54, 2 Martie 2014
595 este aplicarea legii penale mai favorabile dar depinde motivarea instantei .
asta nu mai stiu si nici nu stiu de unde asi putea sa aflu
sa conteste hotararea si pana la judecarea contestatiei va primi si motivarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face contestatia la mandatul de executare liviu9a liviu9a am primit 3 ani si 6 luni pt inselaciune din care am executat 1 an si 3luni ... as dori sa stiu care e procedura dupa noul cod penal .... ce tre sa contina ... (vezi toată discuția)
Furt rosica rosica Buna ziua,am o intrebare cu privire la un furt comis de doua persoane ,furt din locuinta ,i-au incadrat la furt calificat in forma continuata .Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)
Stimați membri ai acestui forum, vreau să declar un articol ... artemis84 artemis84 Stimați membri ai acestui Forum, Vreau să declar un articol ca fiind neconstituțional. Cu alte cuvinte, vreau să ridic o excepție de ... (vezi toată discuția)