Buna seara. Un prieten a fost acuzat de trafic licit de droguri de risc (marijuana) nu are cazier, nu are antecedente penale si a cazut la comun acord cu procurorul pentru recunoasterea faptei. Recunoasterea s-a facut. Judecatorul de la Curtea De Apel l-a pus in libertate fara restrictii, in sentinta scriind:fondurile MJ. Definitiva. Pronunţata în şedinţa publica, azi, 31 ianuarie 2014. Document: Încheiere - masuri preventive faza de UP) 34/2014 31.01.2014. El si-a recunoscut fapta si din cate am inteles in noul cod penal se incadreaza intre 2-7 ani,iar prin recunoastere se scade o treime,care mai exact cat ar fi? Se mai poate da cu executare din acest moment? Sau exista posibilitatea de suspendare/amenda penala? Multumesc!
Buna seara!
instanta de judecata va aprecia in mod concret in functie de circumstantele reale si personale ale faptuitorului daca scopul pedepsei poate fi atins si printr-o condamnare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei.
Trafic de droguri
nasotescu
buna ziua alex este numele meu, am si eu o intrebare f serioasa si astept un rasp cat mai curand daca se poate. Aam ajuns la politia dccot pentru ca mi sa ... (vezi toată discuția)