avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii instanta

am un dosar la iccj in care la concluzii scrie:''respinge ca inadmisibil recursul declarat de paratii ......impotriva deciziei...pronuntata de curtea de apel ....,sectia civila.irevocabila.iar la detalii scrie:''inadmisibil''.ce inseamna asta?procesul s a incheiat?mai pot face ceva?multumesc!
Nu este vorba despre concluzii ci despre motivarea instantei. Va trebui sa steptati redactarea deciziei care nu vi se comunica ci veti lua cunostinta de ea din dosar, fie la ICCJ, fie la prima instanta unde v-ati judecat, dupa ce se va reintoarce acolo dosarul dvs.
cat dureaza motivatia ?



[Mesaj editat - 3.3 din regulament]
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva incheierii miruna.c miruna.c speta e asa: odata cu recursul am ridicat o exceptie de neconstitutionalitate. recursul s-a solutionat pe 30 nov. asa : respinge recursul ca nefondat. despre ... (vezi toată discuția)
Ultimul recurs liviu_dan liviu_dan Am facut recurs la Curtea de Apel si mi s-a respins ca nefondat. Unde si cum mai pot face recurs dupa raspunsul dat de Curtea de Apel? (vezi toată discuția)
Cum atac o decizie a curþii de apel? romeoiasi romeoiasi M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs . Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)