avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Clarificari asupra pasilor legali in executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Clarificari asupra pasilor legali in executari silite

Ma refer la pv contraventionale pentru lipsa rovinieta ,vechi de 2 ani facute cf OG 2/2001 si OG15/2002 de atunci .Acum OG sunt modificate si cf art 15 din Constitutie modificarile tr. aplicate si retroactiv.
1.Are dreptul in prezent CNADNR sa mai faca executare silita pentru acele pv-uri daca ele nu mai sunt intocmite cf actualelor reglementari ? de ce ?
2.Daca s-a facut Plingere si s-a comunicat la CNADNR nr de dosar cit si la ce judecatorie este dosarul,dar fara a se da certificat de grefa,mai este permis sa se treaca la intocmirea unui dosar de executare BEJ ? de ce ?
Va multumesc pentru clarificari
Cel mai recent răspuns: fdanila , utilizator 17:04, 2 Martie 2014
PV contraventie au fost intocmite in baza prevederilor legale in vigoare la momentul constatarii contraventiei
Autoritatea este indreptatita sa solicite executarea PV contraventie neachitate in termenul stabilit
Atata timp cat nu exista hotarare judecatoreasca care sa dispune anularea PV,autoritatea este indreptatita sa desfasoare demersuri cu scopul recuperarii amenzii aplicate
Eu cred ca ar fi fost asa daca nu se schimba legea si schimbarea nu era cu aplicare retroactiva !As dori si alte pareri ,va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli obligatorii de comunicare lotuss lotuss Am comunicat prin mail CNADNRul că am facut Plîngere contraventională împotriva unui pv al său ,dînd nr de dosar al plingerii si judecatoria unde am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala amenda rovinieta ContSters228213 ContSters228213 am primit din in data de 07.03.2012 partea cestrin un pv de sanctionare intocmit in data de 22.02.2012 a unei contraventii la og 15/2002,din data de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta camera antidote antidote Buna ziua In data de 10.12.2010 am circulat fara rovigneta pe DN1. Pe 07.06.2011 mi s-a intocmit procesul iar astazi 23.06.2011 mi-a fost ... (vezi toată discuția)