trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Poate contesta contractul de vanzare - cumparare? Ce sanse sunt?
 catasol 
	    	Utilizator

catasol 
	    	Utilizator	    

catasol, utilizator
 catasol, utilizator 	
			~ final discuție ~
 leand	                   

Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire 
-mama s-a recasatorit acum 16 ani cu tatal meu vitreg care detinea o casa pe numele lui.Tatal vitreg nu are copii ... (vezi toată discuția)
	                    leand	                   

Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire 
-mama s-a recasatorit acum 16 ani cu tatal meu vitreg care detinea o casa pe numele lui.Tatal vitreg nu are copii ... (vezi toată discuția)

libertin	                   

Cum spuneam si in subiect, mama vrea sa vanda casa cu tot ceea ce presupune o gospodarie. Specificatie: Mama mai are o sora care si-a primit partea din avere, ... (vezi toată discuția)
	                    libertin	                   

Cum spuneam si in subiect, mama vrea sa vanda casa cu tot ceea ce presupune o gospodarie. Specificatie: Mama mai are o sora care si-a primit partea din avere, ... (vezi toată discuția)

delia.savin	                   

mama are un apartament care este pe numele ei, tata este mort ;  mama a facut act de vanzare cumparare pe numele surorii mele fara stiinta si acordul meu ... ... (vezi toată discuția)
	                    delia.savin	                   

mama are un apartament care este pe numele ei, tata este mort ;  mama a facut act de vanzare cumparare pe numele surorii mele fara stiinta si acordul meu ... ... (vezi toată discuția)