avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tip de contract program artistic - model
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tip de contract program artistic - model

buna ziua !as dori sa stiu intre o institutie publica gen Primarie si un Ansamblu folcloric privat ce fel de tip de contract se incheie pentru sustinerea unui program artistic si totodata as dori si un model de acel contract.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: noname3 , utilizator 15:08, 28 Mai 2014
Puteti incheia un contract de organizare evenimente. Modelele nu se ofera gratis, puteti grasi anumite drafturi pe net, dar dvs aveti nevoie de un contract cu clauze adaptate la activitatea pe care urmeaza sa o desfasurati si trebuie personalizat in functie de interesul pe care il aveti in dezvoltarea acestei relatii contractuale, in consecinta trebuie sa se ocupe un profesionist de redactare.
~ Conținut șters la cerere ~
Acest contract nu trebuie facut intre Organizatorul evenimentului si impresar in numele artistului ? Impresarul nu are rol de organizator de spectacol deci banii vin de la organizator/finantator/sponsor etc ( exceptand cazul in care se ocupa legal de ambele activitati )
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impresariat artistic dani_p dani_p Cum se poate incadra un contract de impresariat? Exista un contract numit in acest sens sau va fi unul de natura mixta? Artistul doreste ca impresarul sa se ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii artistice(organizare evenimente) lungualina lungualina Buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un model de contract de prestari servicii artistice. X vrea sa mearga la primarie si sa incheie un contract prin ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere anca_diana anca_diana Se poate ca o persoana fizica sa intermedieze obtinerea unei sponsorizari pt un spectacol?Mie nu mi se pare ca ar trebui sa se autorizeze ca si impresar ... (vezi toată discuția)