avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si s-a expirat contractul de comodat pentru sediul ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si s-a expirat contractul de comodat pentru sediul social.

Buna ziua, sunt PFA si s-a expirat contractul de comodat pentru sediul social , l-am reinoit unde trebuie depus si in cat timp ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:38, 16 Martie 2022
La registrul comertului, acolo unde ati infiintat pfa-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire contract comodat pfa moonprincess moonprincess Buna ziua, In martie 2012 am infiintat un PFA, cu sediul la adresa la care locuiesc. Am facut la momentul respectiv un contract de comodat cu parintii mei ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma dus la registrul comertului? ada2113 ada2113 contractul de comodat pentru firma incheiat intre proprietar si firma trebuie depus la registrul comertului? daca da ce se intampla daca nu l am dus - nu am ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ang671 ang671 BUNA ZIUA IN LUNA AUGUST IMI EXPIRA CONTRACTUL DE COMODAT ACESTA FIIND FACUT PE 8 ANI LA MOMENTUL CAND AM DESCHIS FIRMA IN 2010. AS VREA SA STIU CU CAT TIMP ... (vezi toată discuția)