avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bani depusi la CEC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bani depusi la CEC

Cum as putea sa-mi recuperez banii depusi,inainte de 1989, pe cec-urile de 5000 lei vechi, cu dobanda si castiguri in autoturisme? pot cere actualizarea sumelor?
Cel mai recent răspuns: Sofiabungau , utilizator 18:04, 21 Mai 2025
banii aia sunt pierduti.au mai fost enorm de multe persoane care au incercat.daca mergetu la cec o sa va ceara bani in plus pentru cont si asa mai departe.cei 5000 de lei indexati la valoarea de azi sunt nici macar 1 leu :)
Pe vremea aceea erau ceva bani!!!Dupa rev,am vrut sa-i retrag(am 10 carnete) ,dar cei de la cec mi-au spus ca vor participa in continuare la trageri!S-a ales praful de tot!Chiar nu se poate castiga prin instanta?
Sunt răspunsuri foarte vechi aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-ul cu castiguri in autoturisme daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua,ma poate lamurii si pe mine cineva.Am un cec de 5000 lei cu castiguri in autoturisme din anul1985,nu stiti ce se intampla cu aceste cecuri ?,am vazut ... (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Situatie cec-uri marianalin marianalin Buna ziua,sunt in posesia a unor CEC-uri vechi din anii 1976....1985 (Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme(5000 mii lei),Libret de ... (vezi toată discuția)