avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme garantie piese auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme garantie piese auto

buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu toate actele si devizele necesare. Intre timp caseta s a dovedit a fii defecta,urmand sa fie schimbata in garantie.Intrebarea mea la dumneavoastra este cine plateste manopera service ului pentru demontarea casetei defecte in garantie si montarea casetei noi.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: razvyx , utilizator 00:07, 27 Octombrie 2016
intr-adevar era mult mai simplu sa comande service-ul piesa, insa mai scumpa cu 40% fata piata. Mi-am asumat riscul si acum incerc sa ameliorez consecintele :)

Maine voi avea raspunsul de la distribuitor.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
ai825, utilizator
Buna seara. Stiu ca e veche postarea dar am nevoie de cateva informatii,fiind in aceasi situatie cu Dvs. Ce ati rezolvat in cele din urma? Eu am achizitionat un reper,s-a defectat a doua zi,a fost inlocuit pe loc de catre vanzator(am mai platit odata manopera) iar acum dupa 1 saptamana s-a defectat iar. Fiind vorba de 700 ron/operatiune nu mai doresc sa achit si a 3-a oara manopera si doresc recuperarea si contravaloarea manoperei platita pentru acest defect(garantie). Cum s-a rezolvat la Dvs? Catre cine ma pot adresa? Care este cadrul legal? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un service auto să înlocuiască, pe o mașină dusă la reparat, caseta de direcție cu una provenită din dezmembrări? saadeddine saadeddine Este legal ca un service auto sa inlocuiasca o caseta de directie pe o masina cu o alta achizitionata din dezmembrari? Am dus o masina la reparat. Acestia ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am achiziționat un motor second-hand cu garanție ... Luca1986 Luca1986 Bună ziua! Am achiziționat un motor second-hand cu garanție din dezmembrări, dar motorul este defect. Eu trebuie să suporte încă odată manopera de ... (vezi toată discuția)