buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu toate actele si devizele necesare. Intre timp caseta s a dovedit a fii defecta,urmand sa fie schimbata in garantie.Intrebarea mea la dumneavoastra este cine plateste manopera service ului pentru demontarea casetei defecte in garantie si montarea casetei noi.Va multumesc!
intr-adevar era mult mai simplu sa comande service-ul piesa, insa mai scumpa cu 40% fata piata. Mi-am asumat riscul si acum incerc sa ameliorez consecintele :)
Buna seara. Stiu ca e veche postarea dar am nevoie de cateva informatii,fiind in aceasi situatie cu Dvs. Ce ati rezolvat in cele din urma? Eu am achizitionat un reper,s-a defectat a doua zi,a fost inlocuit pe loc de catre vanzator(am mai platit odata manopera) iar acum dupa 1 saptamana s-a defectat iar. Fiind vorba de 700 ron/operatiune nu mai doresc sa achit si a 3-a oara manopera si doresc recuperarea si contravaloarea manoperei platita pentru acest defect(garantie). Cum s-a rezolvat la Dvs? Catre cine ma pot adresa? Care este cadrul legal? Multumesc anticipat.