avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu medical in timpul sarcinii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu medical in timpul sarcinii

in timpul sarcinii de la 3 la 4 luni,am avut medical de 75%.la salariul minim pe economie adik 850 lei.este normal sa mi se ia aproape jumate din astia 850 avand in vedere ca la medical nu se opreste decat 0,95% CASS????
Cel mai recent răspuns: irimiadaniela , utilizator 20:48, 4 Martie 2014
Indemnizatia va fost calculata corect. Pentru codul 01 vi se opreste si impozit si pensie. In cazul in care aveati cod 15 -Risc Maternal nu trebuia sa va opreasca impozit.
Ok multumesc mult..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal si postnatal fleschiu fleschiu Buna seara,incepand din luna martie 2014 am avut concediu medical cod 01 pana pe 12/06/2014,din 13/06/2014 am intrat in concediu prenatal .Nelamurirea mea este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am următoarea situație daca ma poate ajuta cineva ... Geo12345 Geo12345 Buna ziua , Am următoarea situație daca ma poate ajuta cineva . Februarie -concediu cod 01 Martie 01-15 - concediu cod 01 Martie 15-31 - concediu risc ... (vezi toată discuția)
Plata cm papic papic Buna Ziua In anul 2014 am fost in cm mai precis din iulie in risc maternal dupa acea in prenatal si postnatal. am salariu minim pe economie in fiecare luna ... (vezi toată discuția)