avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua
la 57 de ani si 19 ani vechime,ma pot pensiona medical?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mimino13 , utilizator 09:16, 5 Martie 2014
Da, daca medicul expert al asigurarilor sociala hotaraste acest lucru. ( va incadreaza intr-un grad de invaliditate). Dosarul il face medicul specialist, iar decizia de incadrare intr-un grad de invaliditate o da medicul expert al asigurarilor sociale.
Multumesc,aveam dubii pt ca nu ma incadram in acel tabel cu vechimea in functie de varsta,de boli din pacate nu duc lipsa
inca odata MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala Doriana... Doriana... Nu stiu exact daca am postat unde trebuie.. Am o prietena de 30 de ani, mama a unui baietel care din pacate sufera de diabet si de epilepsie.. In acest an ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate romicutsa romicutsa Vreau sa stiu daca ma pot pensiona in urma unui infrart miocardic acut, sechela pe partea dreapra si cu implant de stent, facut in campul muncii. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Am si o problema legata de pensionarea pe caz de boala Gaby38 Gaby38 Buna ziua sunt din Bucuresti am lucrat pana in august anul trecut am vechime pe cartea de munca 14 ani si 7 luni, acum 4 ani am fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)