avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare silita ruda de gradul 1
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare silita ruda de gradul 1

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate.
Locuiesc intr-un apartament de 3 camere impreuna cu mama si cu un caine de talie mare.
Eu sunt propietarul apartamentului dar mama are drept de habitatie viagera pe INTREG apartamentul de 3 camere.
In urma unor discutii,certuri care au avut ca punct de plecare cainele (eu nu pot sa respir la propriu din cauza cainelui) si alte mirosuri neplacute (nu
exceleaza cu igiena personala si cum v-am spus am o problema reala cu respiratul),mama s-a hotarat sa ma evacueze silit.

As vrea sa stiu care este procedura si mai ales cat dureaza pana obtine un ordin de evacuare silita tinind cont ca ea are drept de habitatie viagera pe TOT apartamentul si ca eu,fiul ei,am in buletin trecuta adresa respectivului apartament in care am locuit de cand m-am nascut.
Mutumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
mariusb74, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariusb74 , utilizator 09:58, 5 Martie 2014
Daca sunteti proprietarul in acte nu va poate evacua .
justice86 a scris:

Daca sunteti proprietarul in acte nu va poate evacua .

Ea mi-a vandut apartamentul in urma cu ceva timp dar si-a pastrat drept de habitatie viagera pe intreg apartamentul nu doar pe o camera sau doua.In contractul de vanzare nu scrie ca as avea dreptul sa stau in niciuna dintre camere,scrie doar ca "voi intra in stapanirea de fapt a apartamentului dupa decesul ei".
Mi-a zis cineva ca noul cod civil apune ca ma poate da oricand afara.
Pls help.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet in apartamentul cu drept de habitatie? mariapopescu mariapopescu Pentru deschiderea unui cabinet individual intr-una din camerele apartamentului in care persoana care se privatizeaza locuieste si tatal ei are drept de ... (vezi toată discuția)
Evacuare tolerat zallyna zallyna Am luat un nepot in spatiu, pentru a-si putea face buletin si pasaport. Acum are CI pe adresa casei mele, el neavand nici un drept de proprietate aici. El ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost muscat de cainele vecinilor in strada si fapta a fost clasata ca fapta nu exista r.bobo.r r.bobo.r Buna seara.La incepul lunii lui septembrie copilul meu aflanduse in fata imobilului la joaca pe strada pe care locuiesc a fost atacat pe trotuar de cainele ... (vezi toată discuția)