avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Preschimbare termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Preschimbare termen

Buna ziua,
Am o nelamurire in privinta la ceea ce apare pe portalul tribunalului.In data de 03.03.2014 s-a depus cerere de preschimbare si in data de 07.03.2014 apare ultima modificare iar la "Obiect : exequator(recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) PRESCHIMBARE TERMEN DE JUDECATA fără citare părţi"Pe urma mai apare scris pe portal : Sedinte:

19.03.2014
Ora estimata: 12:00
Complet: C2
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

si

tot la Sedinte:

11.06.2014
Ora estimata: 12:00
Complet: C2
Tip solutie: Termen preschimbat
Solutia pe scurt:
Document:

intrebarea mea este,in data de 07.03.2014,cand apare data ultimei modificari,s-a preschimbat termenul care era in 11.06.2014,unde acum apare la tip solutie, TERMEN PRESCHIMBAT si in data de 19.03.2014 atunci se judeca dosarul,sau in data de 19 martie se hotaraste daca se preschimba termenul din data de 11.06.2014?
Va multumesc!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: elenamelnic , utilizator 13:54, 10 Martie 2014
Multumesc frumos!!!
Sincer, ori 11.06 e termenul nou ori 19.03 e termenul nou... ar cam trebui sa se prezinte la termene, dar nici nu ne citeste din citatii, nici nu se duce pana la arhiva sau sa dea un telefon, ce sa-i faci...
Cred ca, recitind, se poate ca sa fi fost stabilit primul termen in 11.06 si apoi in 7 marrtie acesta sa se fi schimbat in 19.03.
Nu stim care e logica, cine a depus, care a fost motivatia, nu stim ce citatii s-au primit...

Cert e ca de preschimbat deja s-a preschimbat termenul initial ca nu scrie preschimbare teremn daca nu a fost sedinta de preschimbare termen.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2014
Liliana Gradinaru, Avocat
Multumesc frumos,
Nu mai cred nimic,justitia isi bate joc de 2 oameni care doresc sa se casatoreasca si nu pot,pt ca din sept 2013,este inadmisibil, sa nu se recunoasca un divort din strainatate,pt care s-au depus actele,ei au cerut in schimb,atunci cand ne-au anulat cererea, "hotarare definitiva si irevocabila ",dar nu era cazul,pt ce exista certificat de divort ,s-a mai depus din strainatate un doc in care se specifica clar,ca certificatul de divort este singurul document care se elbereaza,pt ca este exact cum mergi la noi la notar,de comun accord si dupa o luna si o zi se elibereaza certificatul.S-a mai depus si un doc in care se specifica,ca nu s-a facut apel,ce mai vor,ca am innebunit de suparare???
In fine,am sunat la arhiva,viitorul sot nefiind in tara,eu sunt din alt oras fata de orasul in care trebuie recunoscut divortul,avocatul platit ne-as albit,mai mult ne interesam noi decat el,si mi-au spus ca in 19.03 se judeca cererea de preschimbare data.Am intrebat,atunci de ce apare in 11.06 termen preschimbat,care e logica?Raspunsul a fost ca asa face sistemul!!!Strigator la cer si noi nu stim nimic sigur.
Nu are cum sa apara 11.06 termen preschimbat si in realitate abia pe 19 sa se preschimbe ceva... e ilogic, anormal.
Va multumesc mult,macar nu ne consideram doi nebuni,asta a fost si logica noastra,dar raspunsul a venit sec,atunci cand am intrebat de ce apare pt sedinta din data de 11.06, "termen preschimbat"???.Nu ne ramane decat sa asteptam,sa ne enervam si sa multumim cui trebuie pt timpul din viata noastra irosit si fara a ne putea bucura unul de celalalt.
O zi buna va doresc!

Alte discuții în legătură

Amanare termen - plangere contraventionala catalinmezei catalinmezei am primit o amenda anul trecut pentru depasirea vitezei regulamentare cu 28 km/h. Am redactat o plangere contraventionala folosindu-ma de sfaturile de pe ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen leonida leonida in cazul in care s-a facut o cerere pt. preschimbare termen,in cat timp de la depunerea cererii in cazul acesta la tribunalul bucuresti trebuie sa se afiseze ... (vezi toată discuția)
Termen preschimbat Andreiiiy Andreiiiy Buna ziua, Am fost anul trecut implicat intr-un proces. La ultima sedinta din Decembrie 2018, ca informatii despre dosarul penal aveam asa: Complet: P1 ... (vezi toată discuția)