avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema angajator

Buna ziua , din data de 15 noiembrie 2013, m-am angajat la o firma de interventii, paza, pe postul de agent interventie. Mi-au zis ca salariul pe contractul de munca va fi cel mimin cu 8 ore pe zi. Am semnat contractul in alb si de atunci nu vor sa imi dea un exemplar. Lucrez 24 /48 si cateodata 24/24, iau 1500 lei salariu la 240 ore, acesta variaza in functie de orele lucrate, in fiecare luna am muncit mai mult. Am aflat acum ca pe contractul meu de munca sunt trecute 2 ore si 200 lei salariu. Acestia ma obliga sa lucrez 24/24 si 24/48, altfel imi scad bani din salariu. Daca merg la ITM si depun un memoriu, sau ii dau in judecata, am castig de cauza? inteleg ca in ambele situatii, pot face dovada cu martori si cu proces verbal de predare primire al serviciului unde este trecut exact numarul de ore si turele.
Ce este de facut? nu sunt singurul in situatia asta
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2014
offsetman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 9 Martie 2014
Mai este o chestie, nu stiu in ce masura este legal acest lucru, dupa angajarea mea in aceasta firma, au fost instalate camere de supraveghere in masina, si microfoane, fiind monitorizati in permanenta,este legal asa ceva?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2014
offsetman, utilizator
Angajatii pot fi supravegheati video, insa nu si in birourile in care isi desfasoara activitatea la locul de munca, se arata intr-un act normativ publicat recent in Monitorul Oficial. De asemenea, conform documentului, camerele video se monteaza doar in locuri vizibile, fiind interzisa amplasarea acestora in locuri ascunse.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie balazszsuzsa balazszsuzsa Nu mai doresc sa lucrezi la o anumita firma, pentru ca se lucreaza in ture, si de noapte si nu mai rezist.Am plcat de pe o zi pe alta, ce se poate intampla, ce ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm nesemnat de angajat danstefanescu danstefanescu Buna ziua , Sunt din Craiova si din anul 2011 lucrez pentru o firma din Cluj . Pe 15.02.2013 am primit o notificare prin care mi se acorda 20 zile preaviz ... (vezi toată discuția)
Angajare catalingrigore77 catalingrigore77 lucrez de un an doresc si eu sa aflu ce contract am dar patronul ma trimite la itm nu stiu daca am contract de munca iar daca am cum intru in posesia ... (vezi toată discuția)