avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare facturier
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare facturier

Buna ziua!
As avea o intrebare. Utilizez facturier pentru emiterea facturilor produselor vandute. Dar as dori sa utilizez si un program pentru emiterea acestor facturi, insa doar pentru anumite produse, ramanand valabil si celalalt facturier. Daca as acorda o noua serie si alte numere facturilor emise din program, ar fi legal acest lucru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: VitOtilia , utilizator 10:12, 10 Martie 2014
Buna ziua,

Da, daca le tipariti peste facturile din facturierul pe care il detineti, chiar daca vor aparea 2 numere de facturi.

Respect,
Dan Preda.
Va multumesc pentru raspuns.Doar ca lucrul acesta nu-l pot face. Eu ma gandeam sa folosesc un program, sau chiar Excel-ul, pentru emiterea noilor facturi, listate pe hartie alba A4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier creolaiurist creolaiurist daca incep sa folosesc un program pentru editarea facturilor, mai pot folosi in paralel un facturier pentru teren? (vezi toată discuția)
Facturiere cu aceeasi serie folosite consecutiv Ramonamustata Ramonamustata Buna.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.O firma de transport are 2 facturiere, unul la sediu, celalalt la sofer.Ambele au seria DKT si emit in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Facturier nou danar122 danar122 Pentru un PFA care tine contabilitatea in partida simpla si emite facturi: La terminarea facturierului pe suport hartie se poate cumpara tot unul simplu din ... (vezi toată discuția)