avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator unic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator unic

Sunt administator unic la o societate la care in prezent nu am nici un salariat.E obligatoriu o societate comerciala sa aibe cel putin un salariat?Eu trebuie sa ma angajez pe mine?Practic eu comand eu execut?Ma puteti ajuta cu o baza legala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 17 Martie 2014
Deci nu se poate pune problema muncii la negru?Pe de o parte e ciudat sa prestezi servicii fara sa ai macar un salariat pe de alta parte cum sa fac eu ma angajez pe mine?Eu ordon eu execut?Multumesc pentru promtitudine!
Daca legea va permite asa ceva, atunci puteti sa va incheiati si c.i.m. la societatea al carei asociat unic sunteti.

Nu exista incompatibilitate intre cele doua calitati, in acest caz.
La ce anume v-ati referit cand a-ti spus daca legea imi permite.La numarul de ore?
Nu este vorba de numarul de ore ... este doar o greseala de scriere , in loc sa scriu ca legea permite, am scris daca legea va permte.... imi cer scuze.

Reformulez acea fraza: Deoarece legea permite asa ceva, atunci puteti sa va incheiati si c.i.m. la societatea al carei asociat unic sunteti.

Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am inteles.Interesul meu nu e sa ma angajez si la societatea unde sunt administrator.Imi este teama doar sa nu se interpreteze ca fiind munca la negru.

Alte discuții în legătură

Contributii asigurari sociale reby reby Din anul 2005 realizez venituri ca si intreprindere familiala. Recent am primit o instiintare de la Casa de pensii cum ca figurez cu un debit de peste 8.000 ... (vezi toată discuția)
Pfa contributie pensii MARIAN76 MARIAN76 AM UN PFA ADICA CABINET DE EVIDENTA CONTABILA SI AM CONTRACT DE MUNCA LA O SOCIETATE COMERCIALA CU 6ORE/ZI SI LA UN CABINET CU 2ORE/ZI ADICA IN TOTAL 8ORE/ZI. ... (vezi toată discuția)
Cumulul pensiei anticipate partiale cu salariul in domeniul privat steliancazacu steliancazacu Am pensie partiala anticipata (ordonanta) si lucrez acum angajat in domeniul privat. Conform noului Cod al muncii pot cumula pensia partiala anticipata cu ... (vezi toată discuția)