avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu militar la marina-vechime in munca?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu militar la marina-vechime in munca?

buna ziua,in perioada 1975-1977 am efectuat stagiul militar de 2 ani la marina,imediat dupa terminarea liceului si va rog sa-mi spuneti daca acesti 2 ani vor fi luati in calcul la vechime pentru pensie;va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:02, 14 Martie 2014
Stagiul militar obligatoriu nu este vechime in munc dare este perioada asimilata stagiului de cotizare la pensie si se valorifica numai cand veti solicita pensie pentru limita de varsta.
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in campul muncii ivanvintilica ivanvintilica Am terminat liceul in 1976. Nu am intrat la facultate si am fost luat in armata. Stagiul militar se considera vechime in munca? (vezi toată discuția)
Vechime in munca - perioada din stagiul militar cyan cyan in perioada stagiului militar inainte de \'89, dupa depunerea juramantului se practica trimiterea militarilor la munca in diverse domenii pentru faurirea ... (vezi toată discuția)
Stagiu militar--spor de vechime Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati ! --Stagiul militar ( termen redus - 6luni ) efectuat dupa angajare contribuie la sporul de vechime ? Incorporat ... (vezi toată discuția)