avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare grad in rezerva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare grad in rezerva

buna ziua!
in perioada 2006-2012 am fost incadrat in politia de frontiera. am demisionat si pe livret am gradul de plutonier in rezerva. momentan sunt incadrat ca si caporal in MApN. intrebarea mea este daca exista vreun suport juridic care sa ma sustina in a face un raport prin care sa cer transferul inapoi la politia de frontiera facandu-se echivalarea de grad defapt prin recunoasterea gradului de plutonier (in rezerva) din livretul militar?
sau, credeti ca daca as face un raport prin care as cere o numire tot prin transfer dar in alte conditii, si anume conform art. 8, pct.3 din L360/2002, conform caruia "Pentru unele functii pot fi incadrati direct sau transferati din institutiile publice de aparare si siguranta nationala specialisti cu studii corespunzatoare cerintelor postului si care indeplinesc conditiile legale" as avea mai multe sanse?
sau poate imi puteti sugera unde as putea gasi consultanta pe aceasta linie. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 16 Martie 2014
Daca exista un post liber, atunci se poate efectua un transfer intre cele doua unitati.

In acest sens, va trebui sa luati legatura cu Dep.Resurse Umane din cadrul celor doua unitati militare si sa vedeti care este procedura de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune? ContSters476555 ContSters476555 Buna ziua. In urma cu 8 ani am savarsit infractiunea de conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice in stare de ebrietate. Mi s-a intocmit dosar penal ... (vezi toată discuția)
Neacordarea corespunzatoare a gradatiei de vechime sutachval sutachval Doresc unele lamuriri de specialitate in functie de situatia pe care o prezint mai jos : - In perioada 01.11.1990 – 30.11.2006 am fost incadrat ca ... (vezi toată discuția)
Reactivare ContSters248480 ContSters248480 Buna ziua, Sunt subofiter in rezerva, dupa ce am demisionat in 2008. As dori sa stiu daca exista o posibilitate de a deveni, din nou, cadru militar ... (vezi toată discuția)