avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie

Indemnizatia de crestere a copilului,din cate am inteles se da din partea statului,si nu a angajatului.Intrebarea mea ar fi urmatoarea:in perioada in care se acorda indemnizatia si in concediul de 2 ani in care stau femeile devenite mame,angajatorul mai plateste statului bani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:37, 27 Aprilie 2009
Pentru tudorvaleriu :
Aliniatul (6) al atr.18 din Legea nr.7/2007 a fost modificat prin OUG nr.118/2008 , astfel :
" In situatia prevazuta la alin.(5) , la stabilirea cuantumului indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate se ia in calcul valoarea indemnizatiei pentru crestere copil "
Cu toata stima ,
zzenovia:
Aveti dreptate, v-am si aplaudat!
Nu am fost atent, am vrut sa editez textul dar nu era relevanta modificarea, nu schimba raspunsul la intrebarea pusa.
Multumesc pentru completare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil-stagiu cotizare la cass? Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua La constituirea bazei stagiului de cotizare pt un concediu medical se ia in considerare perioada in care angajata s-a aflat in concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pe durata ccc saccontala saccontala buna ziua, va rog sa imi spuneti daca perioada aferenta CCC este considerata vechime in munca. Daca nu, ce pot face ca aceasta perioada sa fie considerata ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical donniebrasco donniebrasco Sotia mea se afla in somaj(dupa terminarea studiilor)este in somaj si fiind insarcinata, a fost internata cateva zile si apoi concediu de ... (vezi toată discuția)