avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat costa rebransarea la GDF SUEZ in Bucuresti?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat costa rebransarea la GDF SUEZ in Bucuresti?

Pe motive de neplata, cei de la GDF SUEZ mi-au inchiz gazele si au pus sigiliu. Cat costa rebransarea si garantia in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: ancaaaaa , utilizator 22:00, 15 Martie 2014
Sunati la GDF SUEZ si ei va vor spune costurile.Aveti numerele de telefon pe factura.Este cel mai usor mod de a afla.Direct de la sursa.
Am sunat deja la call center, dar e weekend si nu era nimeni. Si incerc sa aflu pana luni dimineata cam cat ar costa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata gdf suez jenicaprod jenicaprod In urma cu 2 sapt (09.07.2013) am efectuat online o plata catre GDF SUEZ, plata pe care nu am mai urmarit-o, ulterior constatand ca nu a fost inregistrata. Azi ... (vezi toată discuția)
Debransare abuziva gdf suez matei33 matei33 Va prezint urmatoarea situatie: Din neglijenta nu am transmis la timp indexul la gaze, motiv pentru care furnizorul a facturat in baza unor estimari total ... (vezi toată discuția)
Abuz gdf suez abhramovici abhramovici Locuiesc cu chirie intr-un bloc din Brasov.In data de 1 aprilie cei de la GDF Suez mi-au facut o \\"pacaleala\\" sigilandu-mi contorul de gaz pt neplata unei ... (vezi toată discuția)