avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Traducere si legalizare documente din alte limbi in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Traducere si legalizare documente din alte limbi in romana

doresc sa stiu daca un document redactat in limba germana si tradus de un traducator autorizat in Germania , apostilat si legalizat in Germania este valabil in Romania. La starea civila de la un sector din Bucuresti mi s-a spus ca traducerea si legalizarea trebuie facute obligatoriu in Romania.(este vorba de acte de stare civila,declaratii, sentinte de divort)
Cel mai recent răspuns: jaguarxkr , utilizator 19:47, 18 Martie 2014
Trebuie tradus de un traducator autorizat si legalizat la un notariat din Romania. Pretul este de apx. 50 ron pagina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Apostila ,traducere legalizzare si supralegalizare grodziu80 grodziu80 Buna.as dori sa va intreb daca ma puteti lamuri cam ce am de facut pt k nu inteleg.vreau sa ma casatoresc in Polonia, cu un polonez.am mai fost casatorita in ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)