avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admitere cerere evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admitere cerere evacuare

Am castigat un imobil la licitatie, am depus actul de adjudecare la BEJ pentru demersurile legale in vederea patrunderii imobilului ,si mi sa dat solutia urmatoare de catre instanta :

Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea in parte. Incuviinteaza executarea silita prin predare bun imobil. Respinge cererea de autorizare patrundere in incaperi ca neintemeiata. Cu apel in termen de 5 zile de la comunicare pentru creditor.

Ceva pareri ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
tnt, utilizator
Cel mai recent răspuns: tnt , utilizator 21:17, 19 Martie 2014
se face cumva referire la incuvintarea executarii silite art .665 alin (6):

->>> Incheierea prin care instanta admite cererea de incuviintare a executarii silite nu este supusa niciunei cai de atac. Incheierea prin care se respinge cererea de incuviintare a executarii silite poate fi atacata exclusiv cu apel numai de creditor, in termen de 5 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac a unei incuvintari la executare silita admisa in parte codulmuncii codulmuncii Buna ziua. Mi s-a admis in parte incuvintarea la executarea silita, restul cererii fiind respinsa. Daca am facut apel la incuvintare, in codul de proc.civ. ... (vezi toată discuția)
Se poate da o hotărâre de încuviințare executare silită fără cale de atac? costel_gr2013 costel_gr2013 o hotarare judecatoreasca de incuviintare aunei executari silite poate fi dispusa fara cale de atac? (vezi toată discuția)
Ce inseamna aceasta solutie a instantei? Egnar Egnar Am un contract de inchiriere incheiat la circa financiara pe 6 ani, intre mine si propietarul care intre timp a vandut casa dupa 9 luni .Noul propietar ma ... (vezi toată discuția)