avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN extra pentru revanzare bauturi si mancare ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN extra pentru revanzare bauturi si mancare in spa

Buna ziua,

O potentiala clienta a mea, care detine un spa, ar dori sa adauge si sa comercializeze produsele noastre (bauturi si mancare sanatoasa) in spa-ul dansei, fara a obtine vreun profit din asta, doar ca serviciu extra catre clientii lor.

Nu stie insa ce presupune acest lucru din punct de vedere legal: adaugarea altor coduri CAEN, alte cerinte impuse de DSV, sau alte organisme abilitate.

Ma poate ajuta cineva cu lamuriri suplimentare ? Exista oare o formula mai simpla de a comercializa aceste produse fara a-I da ei batai de cap suplimentare?

Va foarte multumesc !
Valentina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 23 Martie 2014
Da, va trebui adaugat un nou cod CAEN in actul constitutiv al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen automate mancare Valentinafrangu Valentinafrangu Buna seara, stie cineva ce coduri CAEN trebuie adaugate unei firme de catering pentru a face distributie de mancare si bauturi prin intermediul automatelor ... (vezi toată discuția)
Coduri caen preparare bauturi, vanzare vrac, mancare ambalata Elaena13 Elaena13 Bună ziua! Am o societate cu obiect de activitate comerțul cu amănuntul (magazin alimentar de cartier). Intr-un spațiu separat dar in cadrul aceleiași ... (vezi toată discuția)
Cod caen Can Can Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu privire la alegerea codului caen: - comert cu materiale de constructii (preponderent catre persoane ... (vezi toată discuția)