avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de viol/sechestrare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de viol/sechestrare

Buna ziua,

Am un prieten care e acuzat de o fata ca o profitat de ea.
El a luat o fata cu masina de buna voie si crezand ca vrea sa intretina relatii sexuale cu el acesta. Ea nu a vrut, dar acesta a amenitat-o ca o lasa la margine orasului, iar aceasta intr-un final a acceptat sa intretina relatii sexuale cu el. Acum ea il acuza ca a violat-o.
Intrebare este urmatoare: Ce i se poate intampla? Ea sa urcat in masina de buna voie si a iesit din oras cu el tot de buna voie, doar ca nu am mai vrut sa intretina relatii sexuale cu el pe cand au ajuns la margine orasului.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cu stima,
probabil ca ..lipseste o parte din povestire. daca a intretinut relatii sexuale cu fata, sub amenintare...dar trebuie dovedit.. cand a avut loc pretinsul viol si mai ales cand a fost denuntat. oricum are nevoie de un avocat..
Este greu de spus daca este viol.
Parerea mea este ca poate scapa de acuzatie indiferent de situatie insa este destul de complicat.
In SUA un violator a afirmat ca trebuie achitat pentru ca violata i-a spus ca va accepta sa faca sex daca-si pune prezervativ, el si-l l-a pus si ar conta juridic drept sex consimtit. In cele din urma nu i-a tinut: [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2014
tgeorgescu, utilizator
Pai...daca i-a spus cu adevarat asa nu ar fi fost viol zic eu.
Daca nu a fost adevarat ce a declarat a fost viol ca nu a existat consimtamantul victimei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probare viol mariaaradu mariaaradu cum se verifica un viol? in cazul in care faci sex de buna voie cu o femeie,iar dansa te reclama ca ai violat-o , cum se demonstreaza ca aceasta minte? (si cam ... (vezi toată discuția)
Problema sex andreicristi andreicristi Varul meu (este major) locuieste cu fosta lui prietena si fac sex, dar ea nu-l mai iubeste si nu vrea sa faca sex cu el dar o face ca stie ca il ajuta intr-un ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora Mari20 Mari20 am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)