avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pareri legate de Facultatea de Drept din Timisoara.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pareri legate de Facultatea de Drept din Timisoara.

Ce parere aveti despre Facultatea de Drept din Timisoara,este una buna,care ar putea pregati eficient studentii pentru examenul de la INM?Eu merg pe ideea,ca trebuie sa ai interes pentru ceea ce doresti sa faci,pentru o cariera,in orice domeniu este greu si trebuie multa munca si ambitie.
Vizez prin aceasta intrebare totodata si studentii de la drept de la Timisoara intrebandu-va cat de greu este sa te mentii si cat de greoaie sunt examenele,de asemenea si studiul atator lucruri noi,cum faceti fata:rolleyes:?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 22 Martie 2014
Nu conteaza ce facultate de drept absolviti pentru a va inscrie la examenul de admitere la INM. Cel mai mult conteaza pregatirea acelei persoane care doreste sa aiba o cariera in magistratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru functia de procuror sanda90 sanda90 ce studii sunt necesare pentru functia de procuror?ma refer la studii superioare dupa facultate.am inteles ca trebuie sa dai pentru magistratura?da dar daca e ... (vezi toată discuția)
Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)
Bursa facultate de drept si inm ilenuka ilenuka buna seara la toti:) numele meu este ileana,am 17 ani si as vrea sa imi raspundeti la o intrebare. eu imi doresc foarte mult sa fac o cariera in magistratura ... (vezi toată discuția)