As dori sa stiu daca in situatia cand un cuplu necasatorit are doi copii gemeni iar mama primeste cei 85% din salariu pe o perioada de 2 ani,tatal poate beneficia de aceleasi drepturi pentru cel de al 2-lea copil? Cu alte cuvinte daca ambii parinti in aceasta situatie pot sa stea acasa fiecare beneficiind de cei 85%! Va multumesc si astept un raspuns la aceasta intrebare!
:O :stunned: Incredibil! Dar de ce numai din 2005 atunci? #-o Adica OUG 148 e din 2005, dar a intrat in vigoare in 2006, deci banuiesc ca nu asta e argumentul.
Cred ca deja pun intrebari retorice...
Daca te intereseaza foarte mult subiectul, ma pot cred descurca sa gasesc o astfel de hotarare. Pai in 2005 nascuse persoana :). Pacat ca nu am un frate geaman...
Daca nu ar fi un efort prea mare, chiar as vrea sa vad o asemenea hotarare in care se incalca legea in asa hal...
Si da, ma intereseaza subiectul, mai ales ca observ ca fac parte din minoritatea covarsitoare a celor care nu sunt de acord cu acordarea indemnizatiei pentru fiecare copil, lucru care mi-a atras destule antipatii :)