avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuzuri ale comitetului de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuzuri ale comitetului de bloc

Deoarece in urma unei asazise Adunari Generale ale Asociatiei de Proprietari, Presedintele Comitetului de Bloc a incercat prin presiuni sa schimbe adminictratorul, lucru ce nu a reu;it, apoi facand presiuni si intimidari pentru a o determina pe aceasta sa-si dea demisia, pentru a impune o firma de administratie, acum ni se prezinta ca intr-o sedinta de comitet s-a luat hotararea de a angaja firma X fara aprobarea Adunarii Generale.
Mai mult, presedintele comitetului de locatari a incasat si incaseaza de la locatari sume de bani reprezentand cotele de intretinere fara a avea acceptul Adunarii Generale.
Va rog sa luati masuri pentru ca lucrurile sa reintre in normal si sa avem administratorul pe care il dorim, nu sa asistam la impunerea unei firme pentru care nu ne-am dat acordul.
Mai mult, la alegerea comitetului din 23 nov. 2013, s-a hotarat ca atat presedintele asociatiei cat si presedintele comisiei de cenzori sa nu fie remunerati, dar acestia incaseaza in mod ilegat 400, respectiv 200 lei lunar.

Unde putem face reclamatie, sau sa sesizam organele competente.

Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:22, 25 Martie 2014
Potrivit Legii 230/2007 Comitetul Executiv angajeaza si demite adm. , nu este nevoie de A.G. pt. a schimba Adm.
Tot in legea de mai sus gasiti ca atat presedintele cat si cenzorul pot fi renumerati pt. prestatia facuta , acesta hotarare se ia in cadrul A.G. si se hotareste de cei prezenti .
Dupa cum spuneti ca la alegerea comitetului din 23 nov.2013 s-a hotarat ca atat presedintele cat si cenzorul sa fie renumerati , drept va spun nici eu nu am fost de acord cu toate hotaririle luate in A.G. dar asta e ne supunem majoritatii.
Dar daca la Adunarea Generala s-a hotarat ca acestia sa nu fie remunerati, eu consider ca este o ilegalitate sa-si hotarasac ei un salariu
Daca s-a hotarat in A.G. sa nu fie renumerati ar trebui sa existe un proces verbal in care s-a consemnat hotaririle luate in aceea sedinta .
In cadrul Primariei exista un departament care se ocupa cu asociatiile de proprietari unde puteti sa depuneti o reclamatie cu problemele pe care le aveti in asociatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari gheorgheistrate gheorgheistrate Cenzorul isi da demisia din as prop. ( cenzor intern din bloc ) ce poate face com.ex.si presedimtele? 1 angajeaza un alt cenzor extern .( chiar daca nu au ... (vezi toată discuția)
Salarizare administrator mecena04 mecena04 Administartorul avea salariu 1000 lei si acum in fisa de repartizare a cheltuielilor lunare apare suma de 1500 lei cu motivatia ca asa impune legea? Nu am ... (vezi toată discuția)
Hotaririle luate de fostul comitet de bloc, de anul trecut, mai sunt in vigoare si in prezent ? androidu androidu Buna ziua. Din administratia blocului de anul trecu a mai ramas administratora care este angajata si cenzoul care acum e presedinte. Anul trecut comitetul ... (vezi toată discuția)