avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Deschiderea unei filiale in Italia, a unei asociatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Deschiderea unei filiale in Italia, a unei asociatii socio-culturale infiintate in Romania

Buna ziua,
Am si eu o mare dilema privind posibilitatea deschiderii unei filiale in Italia pt o asocitatie socio-culturale infiintata in Romania . As vrea sa stiu daca acest lucru este posibil si de ce documente am nevoie pt asta. De cateva saptamani astept raspuns la email-ul trimis la Ambasada Italiei din Bucuresti , deoarece telefonic de fiecare data cand sun mi se zice sa sun mai tarziu sau sa trimit email.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 13:21, 28 Martie 2014
Raspunsul la o asemenea intrebare trebuie gasit in legislatia italiana privind ONG-urile, legea romana nu cred ca are vreo influenta.... Deci daca e cineva pe forum care cunoaste legislatia ONG din Italia....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere filiala in romania pentru un ong italian getalazar getalazar 1. Un ONG italian ar putea sa-si deschida filiala in Romania, care sa aiba personalitate juridica romaneasca cu cod fiscal propriu etc., cu toate drepturile ... (vezi toată discuția)
Asociație din străinătate Adriana Giurgi Adriana Giurgi Care este procedura deschiderii unui sediu operativ în România, pentru o asociație înființata în Italia? Pentru a fi considerat sediu operativ se impune ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere sevdan13 sevdan13 Buna seara!in data de 10.11.2014 am dus la prefectura orasului Focsani permisul de conducere italian spre preschimbare cu cel romanesc,precizez ca permisul ... (vezi toată discuția)