Buna seara!in data de 10.11.2014 am dus la prefectura orasului Focsani permisul de conducere italian spre preschimbare cu cel romanesc,precizez ca permisul este luat in Romania in anul 1994 iar in Italia am facut doar conversia ,acest permis Italian era expirat de 11 zile la data cand m-am prezentat pentru preschimbare ....de la sectia permise mi s-a dat o dovada fara drept de conducere a atovehicolelor ....au trecut 6 luni si 6 zile si nici un raspuns ...cei de la Focsani spun ca ei si-au facut datoria si sa sun la ambasada Italiei la Bucuresti .Cei de la Bucuresti au tot felul de variante ..ori nici un raspuns ,ori ma pun in asteptare ,ori sunt in pauza de masa ori nu raspund ...am trimis email si in Italia la Motorizazione si mi-au raspuns tot prin email ca nu au primit nimic......si daca faceam o abatere tot i-mi luam permisul dupa 30-90 zile...dar suntem inconjurati de incompetenta ...nimeni nu stie nimic..toata lumea ridica din umeri..va rog sa ma sfatuiti ce pot face in acest caz ...si tin sa specific ca nu este un caz singular am intalnit mult mai multe persoane si gandesc ca toti cu preschimbari de permise au aceeasi soarta ...m-am gandit si la o petitie dar nu cred ca online voi fi luat in seama ...o plangere as fi facut dar nu stiu unde si cui...cred ca cel mai simplu este sa chem Protv-ul si atunci toata lumea se misca cum trebuie...este vreo modalitate juridica prin care sa eradicam aceasta incompetetnta ?...va multumesc anticipat !!!
Sesizarile catre autoritatea din Focsani le-ati facut in scris sau doar la ghiseu/telefonic?
Depuneti o sesizare scrisa si adaugati pe langa "Catre SRPCIV Vrancea" si Ministerul de interne - email petitii@mai.gov.ro"
si trimiteti-i si la MAI.
Asa poate se vor misca mai cu talent.