avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primul certificat de nastere la 7 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primul certificat de nastere la 7 ani

Cum se obtine certificat nastere pentru o persoana nascuta care are 7 ani acum si care nu are documente legale (care practic nu exista)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:00, 27 Martie 2014
Se va cere in instanta inregistrarea tardiva a nasterii.
aveti detalii in link
www.avocatnet.ro/content/for...
Bun multumesc pentru raspuns este vorba despre o prsoana care a fost nascuta la domiciuliu fara asistenta medicala se pare ca va fi drum lung pana la intrarea acesteia in legalitate nici mama acesteia nu avea acet s deja stie cate ceva despre acest drum ca deja la urmat si desper ca va mai face la fel si pentru copil
Ati mai intrebat asta candva si vi s-a mai raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea tardiva a nasterii unui adult Denyssa Denyssa Buna ziua. Am o beneficiara care nu are nasterea inregistrata si evident nici copii acesteia nu au nasterea inregistrata. Stiu ca trebuie depusa actiunea in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere- inregistrare tardiva a nasterii costeltin costeltin Cum poate cineva de 18 ani sa isi faca un certificat de nastere. Persoana in cauza nu a avut certificat niciodata, si nu are nimic ca sa dovedeasca numele, sau ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Glont20 Glont20 Buna seara , va rog sa ma ajutati , am o problema cu certificatul de nastere , defapt nu il am , am 20 de ani si nu sunt inregistrat in baza de date , am ... (vezi toată discuția)