avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezultatul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezultatul muncii

eu si inca trei colegi suntem angajati cu contract de munca dar firma nu ne mai platit pentru munca depusa in anul 2013 pe lunile iunie-octombrie inclusiv pe motivul ca nu sunt incasari ,iar noi am refuzat sa mai lucram daca nu ne plateste iar dansii au zis ok si ne-au bagat concediu fara salariu din noiembrie si pana in prezent.In toata aceasta perioada ne-au tot zis ca ne dau banii dar nu s-a intamplat nimic.Intrebare?Cum trebuie sa procedam sui sa ne adresam sa ne recuperam banii pentru care am muncit?Am zis ca ii reclamam la ITM dar ei au zis ca ei au platit contributiile pentru noi si nu au ce sa le faca!Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 28 Mai 2014
@ nabres

Litiigiile de munca sunt in competenta Tribunalului in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
Apelati in prealabil la mediere. In cazul litigiilor de munca este obligatorie informarea privind avantajele medierii.
freeelis a scris:

@ nabres

Litiigiile de munca sunt in competenta Tribunalului in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.


va rog sa-mi precizati si mie cine va trebui sa plateasca onorariile catre avocat cel care face plangerea sau angajatorul?sau va fi numit un avocat din oficiu pentru ca cineva care nu a primit salariile nu are de unde si in cazul acesta castiga din nou angajatorul!!!!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
nabres, utilizator
Onorariul avocatului se face de catre cel care il angajeaza. In cazul in care se castiga litigiul , acesta isi poate recupera onorariul achitat de la cel care a pierdut litigiul, sub forma cheltuielilor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si drepturile angajatului karina7 karina7 buna am si eu o intrebare. mi-am dat demisia acu o luna si inca nu mi-am primit tot salarul, doar o mica parte din el. ce as putea face in legatura cu asta ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu de la societate privata a_l_e_x a_l_e_x Buna, lucrez la o societate de paza si protectie din ianuarie 2013 si pana in acest moment nu am primit salariul intreg ci doar jumatate in fiecare luna. ... (vezi toată discuția)
Salariu Olteanuiulia Olteanuiulia Am lucrat la o firma Si.nu Mi A Platit concediul Si lichidarea.ce e de facut (vezi toată discuția)