avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cum demonstrez unui producator din Austria ca e ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cum demonstrez unui producator din Austria ca e obligat sa-mi trimita Certif de Conformitate pt produse??

Un producator din Austria, refuza sa-mi puna la dispozitie Certificat de Conformitate pentru produsele pe care mi le vine. Puteti sa ma ajutati cu un articol din legislatia europeana, prin care sa-i demonstrez ca este obligat sa-mi trimita acest certificate?
Cel mai recent răspuns: ContSters318121 , utilizator 18:04, 4 Aprilie 2014
Ideea este ca am primit de la ei acest certificate, pana acum cateva luni cand au refuzat sa-l mai trimita. Iar mie mi-l cer clientii mei din Romania. Asa ca ma aflu intr-o situatie ciudata. Sfatuiti-ma cum sa procedez!
Multumesc!
Ramane atunci sa nu mai cumparati de la el.
Daca ati primit ceva la inceput, si acum refuza sa va mai dea certificatele, inseamna ca are ceva de ascuns. Un furnizor corect si serios nu isi permite asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare cod de bare pe produse OANA GORAN OANA GORAN stimati colegi, am urmatoarea nelamurire, daca eu comercializez produse alimentare cu cod de bare si vand la kg, produsul fiind disponibil in magazine la ... (vezi toată discuția)
Mic producator bogdansbg bogdansbg Salutari, Doresc sa aflu mai multe informatii despre conditia de Mic Producator. Am incheiat un parteneriat cu un producator din China care-mi poate puna ... (vezi toată discuția)
Declaratie de conformitate Claudia O.Z Claudia O.Z Comerciantul are dreptul să dea declaratia de conformitate pe propria răspundere dacă aceasta nu este eliberată de furnizor/ importator/producător? Am ... (vezi toată discuția)